ULTRAS-ZRINJSKI: FK Sarajevo - HŠK ZRINJSKI - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

FK Sarajevo - HŠK ZRINJSKI 02. kolo PL - 13.08.2006 - 17:30

#1 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 04 July 2006 - 12:27 PM

:blink: :D :ph34r:

19.03.2006: HŠK Zrinjski Mostar - FK Sarajevo 3 - 1
11.09.2005: FK Sarajevo - HŠK Zrinjski Mostar 1 - 0
10.03.2005: FK Sarajevo - HŠK Zrinjski Mostar 2 - 3
08.08.2004: HŠK Zrinjski Mostar - FK Sarajevo 2 - 0
0

#2 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 07 August 2006 - 05:21 PM

U organizaciji Kluba navijača ''Ultras-Zrinjski'', planiran je organizirani odlazak na utakmicu u Sarajevo koja se igra u nedjelju 13.08.2006. godine u 17:30 sati, a sastaju se domaćin FK Sarajevo i HŠK Zrinjski iz Mostara.

Prijave se vrše u prostorijama Kluba navijača u Centru 2 (bivši caffe club Leptir).

Na istom mjestu možete dobiti i sve informacije vezane za rad Kluba navijača, oko nabavke šalova - dukseva - majica, kao i oko učlanjivanja u Klub navijača.

Mole se svi zainteresirani da se što prije prijave i dogovore oko plaćanja, odnosno odlaska u Sarajevo.

Ovim putem apeliramo na sve koji se u nedjelju u Sarajevu u šalovima i dresovima Zrinjskog da se ponašaju dostojanstveno i da ne blate ovaj sveti grb i grad Mostar nego na pravi navijački način, kulturno i dostojanstveno pomognu Zrinjskom da osvoji nova tri boda.
0

#3 User is offline   eagles 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 07 August 2006 - 06:36 PM

zna li se koliko su uplate!!
............

imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije
0

#4 User is offline   HŠKZ 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 07 August 2006 - 10:42 PM

View Postultra_watican, on 07.08.2006 - 18:36, said:

zna li se koliko su uplate!!

Valjda oko cenera, ne manje... sutra ce se detalji znat. ;)
0

#5 User is offline   Gary Speed 

• west_mo
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 07 August 2006 - 11:04 PM

Mislim da je tekma u nedelju ali vidjet ćemo...radi njihovog nastupa u Europi ;)
Posted Image
-WE ARE THE CATHOLIC CLUB-
Pansion LOLA Medjugorje
0

#6 User is offline   eagles 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 10 August 2006 - 09:59 AM

tekma je u nedelju u 17:30!!ja mislim tako
............

imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije
0

#7 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 14 August 2006 - 06:17 PM

Naši članovi napisali...s drugih foruma...

Odavno me nije bilo, bar ne u ulozi "spisatelja", al evo ponešto, gledano najrealnije, odnosno kako je bilo i šta je bilo. Sam nisam neki veliki fajter, pa me ne doživljavajte ko takog kad čitali lol

Cijeli tjedan su kod nas trajala prijvljivanja za gostovanje na Koševu, za što se do subote navecer prijavilo više od 90 ljudi, što je za nas dosta solidno, jer ima puno i onih (glupana) koji se ne prijave nego samo dodu na bus i tako pokvare dosta toga u organizaciji.

I kad su vec bila dogovorena 2 autobusa, prijevoznik nam zbog nekih "glasina" otkazuje noc prije autobuse. Sjeb žešci, al nije prvi put. ali dobro. Desetak ljudi koji su se našli u KN u tom trenutku "sjete se" da bi se moglo otici vlakom, koji doduše ide dosta rano (u 8, u sa dolazi u 11, utakmica u 17:30...), al ipak sramota je ne pojavit se, pa bolje i cekat 5-6 sati u Sarajevu do utakmice. Poceli su radit telefoni, prvo sazivaj ljude sa spiska da su busevi otpali, pa nudi alternativno rjesenje.

Skontali smo da bi nas na vlak moglo oko 50-60, sto je opet fin broj. U jutro se pojavljuje tocno 50 ljudi cime smo bili zadovoljni. Put bezze, neki su ocekivali da bi nas na sarajevskom kolodvoru moglo docekat neka ekipa Hordi, ali ja iskreno nisam... ipak je bilo prerano. Uglavnom, odmah po polasku skontamo da smo se dobro zajebali za taj vlak jer se ne vraca u 19:20 kako smo ranije mislili nego u 18:30. Saznanje koje poprilicno sjebaje raspoloženje.

Do Koseva, odnosno Zetre prolazimo pjeske a tamo dolazimo oko 11:20, 11:30. Unatoc policiji u blizini vecina se razbjezala po okolnim kaficima, pekarama, gdje je dobar dio nas proveo dosta vremena ubijajuci dosadu do utakmice.

Prakticno cijeli dan se nije dogadjalo nista, zajebancija s DVOJICOM policajaca koje su s neke raskrsnice poslali da "paze na nas", malo kafic, pa oko stadiona...

Primjecujem da se jedna nasa ekipica od 15-ak ljudi grupirala na parkiralistu ispred Zetre, iskreno, ekipa koja nije za neki extra fight, jer je jučer na Koševu gostovala možda i najmlada "postava" ikad, sa samo dva covjeka starija od 25 godina, a mladih od 20 god bilo je možda i 30%. Uglavnom, od ovih saznajem da su dogovorili s nekom ekipom Hz fight 15 na 15. To mi se, iskreno, nije cinilo pametnim jer normalno je da ce domaci "izvidit situaciju" i na domacem terenu poslati stariju ekipu. Ipak smo u njihovom gradu a prosjecna dob momaka na parkingu teško da je prelazila 21 godinu. Ali, nek im je po volji, svaka čast na hrabrosti i želji za dokazivanjem.

Sati (doslovno) su prolazili a do te tuce nije došlo, tako da su svi opet opustili, neki su se opet razbježali okolo a neki su se "sušili" ispred ulaza u Zetru (skoro cijeli dan je padala kiša). Oko 3 i nešto doleti boca iz smjera koseva, a kad smo ustali da vidimo sto se dogada vec prema nama trce likovi s nekim metalnim šipkama u rukama. Vecina naših se povlace, ili bolje receno bježe, ali nekog velikog izbora nije bilo, u susret trči masa ljudi s palicama, šipkama zapaljenim bakljama, a ti si nenaoružan... Ja se takoder sklanjam s druge strane, vidim da su dvojica naših u "naletu" Hz dobila po glavi, dok se kod Hz jedan sigurno nije dobro proveo jer je ostao u "nezgodnom klincu". Prostora a ni vremena za neko grupiranje i ozbiljniji protuduar nije bilo jer su naši domacini doslovno samo protrcali krug oko Zetre i nestali, valjda iz straha od policije. Kasnije vidimo da je još jedan naš dobio bocu u glavu, ukupno trojicu je hitna odvezla. Navodno su im tamo tražili da prepoznaju neke likove (ne znam koliko HZ je privedeno, normlano nitko nije "prepoznat")

Nakon sabiranja dojmova vec se bliži vrijeme za utakmicu, ulazimo na stadion gdje nam se pridružuje jos 15-ak naših koji su pristigli kasnije. Navijamo 10 minuta prije utakmice, pali se baklja, solidno navijanje do otprilike 30. minute kad smo morali nazad na stanicu i vlak. Na povratku svi poprilicno dobro naoružani (poučeni lošim iskustvom s Koseva Big Grin) i spremni na sacekušu koju smo ocekivali od strane RA (za neupucene, želj. kolodvor u MO se nalazi u istocnom, "bošnjackom" dijelu grada, gdje smo mi u najmanju ruku nepoželjni, a kako smo ujutro nesmetano šetali ocekivali smo neku akciju). Medutim, vlak se zaustavlja u Raštanima (par km sjeverno od Mostara), gdje nas 30ak (!!) policajaca iz našeg vagona istjeruje vani, po cemu zakljucujemo da nam se nešto spremalo....

Uglavnom, neloše gostovanje, ne služi nam na cast situacija ispred Zetre u prvom naletu, no ispalo je nekako, ne znam, totalo konfuzno. Cestitke Hz na akciji, ali ipak mi se cini da su mogli poslati tu ekipu koja se navodno dogovarala s ovima našim za 15na15, a ne ovako nakon što smo im u gradu 4-5 sati upadaju u naletu ko da ruše svjetski rekord na 200 metara... Mogli ste bar doći iz drugog pravca, pa da bude "prsa u prsa" Ne znam koliko je tocno njih u tom naletu bilo, meni se ucinilo, možda 60-70, al neznam tocno. Ipak, mislim da se njih 50 pojavi bilo gdje u zapadnom djelu Mostra ne bi se baš tako dugo tu zajebavali nesmetano.

Malo sam razvuko pricu, al sam se trudio da napišem što objektivnije iz svog kuta gledanja. Možda nisam sve 100% tocno opisao jer je to nemoguce, al sam pokušao jer znam da od preseravanja nema ništa, kako je tako je, svjesni smo svojih nedostataka koji se nece popravit ako se budemo dizali u nebesa. Zadovoljan sam što smo na ovaj nacin gostovali u SA, jer su nas dugo prozivali da dolazimo na sigurno. Moglo je i puno bolje, al šta je tu je. Krivo mi je samo što je jedan od "stradalih" vjerojatno najstariji navijač u BiH koji ide na sva gostovanja, često i sam na prijateljske utakmice, koji sigurno nije bježao pred naletom Hordi jer je za njega "huliganizam" stran pojam. Toliko, pozdrav

Šta je bilo bilo je...sramota je da jedan hordaš razbijenog nosa podnese prijavu protiv jednog našeg koji je bio napadnut...pa vi pričajte da nije bilo ozljeđenih s vaše strane,a osim ovog bio je još jedan wink.gif

Prvi poziv su Horde primile oko 11,znači 4 sata im je trebalo da se skupe i nađu palice...noževa je bilo,to sam svojim očima vidio wink.gif Ovo je ono čime se hvalite jeli?

Došli smo 6 sati prije tekme,bili kod Zetre,bilu u onom kafiću 2 sata sjedili i pili,kad ste se skupili i krenuli došli ste nam iza ćoška iznenada,sa palicama,optičkim federima,noževima...a zvani ste barem 20 puta na mobitel na fer fajt(20 na 20),svaki put je bilo eto nas za 10 min,u VAŠEM gradu,i onda na buku upadnete !
Nismo izgubili trans,niti dres,niti išta što biste mogli navesti pod "trofej" wink.gif

Sve je u redu,samo očekujemo isto ovo od vas kad dolazili na proljeće !

Pa ljudi mogli ste nas pojest,a šta ste napravili,praktički jedno veliko ništa...napali jeste ali jalovo,baš jalovo,s obzirom koliko ste se skupljali i uzimajući u obzir činjenicu da smo u vašem gradu...i nisam rekao da je u trenutku napada bilo svega 2 policajca u jednom od ona dva auta...

Hvala doviđenja !

3:3

Konačni (navijački) bilanca jučerašnjeg događanja pred Zetrom.

3 naša povrijeđena, jednom slomljen palac, drugi pao i slomio ruku, obojica išutani, a treći dobio palicom po glavi ali odbranio dres. Tko je bio na utakmici, vidio ih je kasnije kad su ulazili, momci nemaju sta da se stide, dobili su al i podijelili degenek.

Taj prvi je još i zaradio prijavu, jer ga je "prepoznao" pitar kojem je netko od naših slomio nos, za ostalu dvojicu pitara smo dobili potvrdu od murje i naseg koji je u isto vrijeme bio na CUMu kad i oni.

Pred Zetrom smo bili od 11 i kusur sati, nas 50ak, u to vrijeme je prestala i kiša, većina murje koja nas je dopratila do stadiona se pokupila zbog angažmana oko bomb.napada po Sarajevu, s nama je ostalo samo dva obična policajca koji su bili skroz u tunelu juga stadiona.

Tad počinju raditi telefoni, spremna ekipa je zvala HZ vođe na organizirani 10Vs10 ili 20Vs20, šta im više odgovara, kod velikog platoa tamo gdje je grafit "Vučko" , dogovor je bio na šake bez ikakvih pomagala, nek ih dođe koliko hoće, ali da se nitko od ostalih ne miješa, s obje strane da se snima. Ako treba stavim kasnije slike ekipe koja ih je cekala.

To zivkanje je trajalo sve do 15 i kusur, uvijek je bilo "eto nas za 15 min, samo što nismo". Za to vrijeme je oko nas proslo par izvidnica, primjetili smo okupljanje HZ kod groblja, ali smo vjerovali da će ispoštovati ono što je dogovoreno, zato smo se i malo opustili.

I eto, mi smo ispali budale koje smo vjerovali dogovorenom, a oni nisu ispali pičke jer su ipak našli muda da nas napadnu (nakon 4 sata što smo proveli u SA), ali šupački prekrsivsi dogovoreno i krenuvsi na nas s palicama, bakljama i, zamisli ovo kako može čovjek biti debil nakon nedavnog sranja u Srbiji, noževima.

Debil koji na fajt krene s nozem, i nasrne na naseg koji nije ustuknuo u prvi mah, ne zasluzuje nego metak u potiljak. To je govno u ljudskom izdanju koje nema sta da radi medju navijacima.

Tijekom sukoba meteža ispaljujemo jednu raketu i par baklji, lete flaše i baklje s obje strane, mi se povlačimo na brijeg, dok hz fataju maglu dolaskom pojačanja policije.

Da se razumijemo, ono nije bio prvi organizirani fajt na podrucju BiH, jer HZ su hinjavo neispostovali dogovoreno.

I stoga prestanimo svi furat se na te navijacke kodekse, ovo je BALKAN.

Šta će biti u Mostaru, eto vidjet ćemo dogodine.

0

#8 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 14 August 2006 - 07:49 PM

Polazak iz Mostaru

Posted Image

dolazak u Sarajevo

Posted Image

pjehe do Koševa

Posted Image Posted Image