FK Sloboda - HŠK ZRINJSKI 05. kolo PL - 09.09.2006 - 19:00
Posted 30 August 2006 - 08:28 PM
mislim da ce te tesko do bodova na Tusnju ali mnogo srece
IMAMO SIDU IMAMI SIFILIS IMAMO TRIPER I MI SMO BOLESNI I MI SMO LUDI JER MI SMO BLESAVI JER MI SMO ŠKRIPARI OVA EKIPA BLESAVA LUDA OVA EKIPA IMA MUDA VOLIMO PIČKU VOLIMO DROGU VOLIMO ŠIROKI I PIVU S NOGU ZA ŠIROKI LIĆEMO KRVI I OVE GODINE BIT ĆEMO PRVI
Posted 31 August 2006 - 02:18 PM
realno i ja mislim da ćemo teško do bodova, ali se ipak nadam da ćemo ih uzeti...
sve ovisi da li će baka na teren poslati 8 defanzivaca i čekati kontru...
u tom slučaju nemamo šta tražiti na tušnju...
moramo znati da će oni svim silama htjeti potvrditi bod sa koševa a to znači da ćemo igrati u neregularnim uvjetima...
jedini lijek za to je da igramo sa diarrrom, joldom i matkom u prvih 11 onda im džaba sve!!!!!
moramo znati da će oni svim silama htjeti potvrditi bod sa koševa a to znači da ćemo igrati u neregularnim uvjetima...
jedini lijek za to je da igramo sa diarrrom, joldom i matkom u prvih 11 onda im džaba sve!!!!!
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 01 September 2006 - 12:40 PM
stajanje, on 31.08.2006 - 14:18, said:
realno i ja mislim da ćemo teško do bodova, ali se ipak nadam da ćemo ih uzeti...
stvaeno imate dobar napad i treba da igrate na vise golova ali Baka je cudan trener i ja mislim da ce na 0 igrat
IMAMO SIDU IMAMI SIFILIS IMAMO TRIPER I MI SMO BOLESNI I MI SMO LUDI JER MI SMO BLESAVI JER MI SMO ŠKRIPARI OVA EKIPA BLESAVA LUDA OVA EKIPA IMA MUDA VOLIMO PIČKU VOLIMO DROGU VOLIMO ŠIROKI I PIVU S NOGU ZA ŠIROKI LIĆEMO KRVI I OVE GODINE BIT ĆEMO PRVI
Posted 04 September 2006 - 03:38 PM
Vi na krilima domacih pobjeda...a mi na krilima remija s Koseva i pobjede nad Sirokim.... Tesko za prognozirat!!! Definitivno imate jednu od najjacih ekipa ove godine...
Ocekujem odlicnu tekmu i vasu (citaj: ultrasa) ekipu...
ps:evo link s naseg foruma:
http://www.fcsloboda...opic.php?t=1012
Ocekujem odlicnu tekmu i vasu (citaj: ultrasa) ekipu...
ps:evo link s naseg foruma:
http://www.fcsloboda...opic.php?t=1012
HOCU DA PIJEM TRAVU DA PUSIM
HOCU DA BIJEM SARAJEVO RUSIM
VOLIM TE SLOBODO
HOCU DA BIJEM SARAJEVO RUSIM
VOLIM TE SLOBODO
Posted 06 September 2006 - 12:26 PM
UPLATE U IZNOSU OD 10 KM PO OSOBI SE PRIMAJU OD VEČERAS U KLUBU NAVIJAČA !
IDEMO U TUZLU !

Za više informacija u Klubu Navijača !
IDEMO U TUZLU !
Za više informacija u Klubu Navijača !

Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote