ULTRAS-ZRINJSKI: FK Sloboda - HŠK ZRINJSKI - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

FK Sloboda - HŠK ZRINJSKI 05. kolo PL - 09.09.2006 - 19:00

#21 User is offline   Visocanin 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 10 September 2006 - 11:02 PM

Evo bas sam gledo BHT Sport, pa i utakmicu Sloboda - Zrinjski.
Super rezultat, majstorska igra.
Gdje ste no vi stajali???
Pripadali i ono mjesto stadionu??? :-)
Ma znam da pripada, ali stvarno je glupost poslati bilo koje navijace u onaj cosak.
Trebalo bi to reci ovima gore u Tuzli. Dobro im se naruzit. ;-)
Nadam se samo da ne traze da se jos i ulaznica plati...

Pored svega treba istaci i onaj gest kada je domaca publika pozdravila Baku velikim pljeskom. Bas na tome se vidi da ne misle svi isto. One debili koji su mu nedavno zvizdali treba da se stide. Baka je legedna BiH nogometa a to ce i ostati, bez obzira sta one bagra o njemu jos balila.

Da li je moguce da je na utakmicama Posusje-Siroki i Orasje-Leotar bilo stela??? :D
Nesto mi je ono sve sumnjivo izgledalo. he he he.

Bice prvenstvo interesantno, jos ako stela nebude, bice ko pisca.

Pozdrav iz Svice...
Zemljo tisucljetna...
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
0

#22 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 11 September 2006 - 01:14 AM

Sloboda - ZRINJSKI 0:6 :D

* 60 ULTRASa u Tuzli organizirano s busem. 70 minuta dobrog navijanja poslije 6 satnog putovanja, kad nas specijalci izvode sa stadona. Navijanje dosta dobro i neprikidno, a skoro da se nijedna pjesma nije ponavljala 2x tijekom utakmice. Dobar ritam navijanja, vjerovatno je (barem po meni) utjecalo i davanje ritma bubnjanjem.

* Prije početka utakmice jedan ULTRAS (samo iz njemu znanih razloga :blink: ) preskače ogradu dijela stajanja gdje smo bili smješteni i zatrčava se prema tribini na kojoj su bile Fukare. Specijalci ga zaustavljaju i odvode. Pred sam naš odlazak sa stadiona murka ga vraća na "tribinu". Poslije ove scene dolazi do manjeg "koškanja" sa specijalcima, koji nas sprejaju suzavcima "zapremine od 1l" :blink: :ph34r:

* Tijekom utakmice došlo je do još nekoliko incidentnih situacija sa specijalcima prilikom paljenja baklji, ali srećom nije bilo novih privođenja. Trenutno samo 2 slike na kojima se najbolje vidi dio atmsofere. Jedan manji minus za ovo gostovanje je loše postavljene zastave (što sam uspio vidjeti na djeliću sa TV pregleda), ali gledajući konstrukciju "tribine" dobro se mogu okačiti uopće.

Posted Image Posted Image
Gonimo svuđe...
0

#23 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 11 September 2006 - 02:05 AM

Evo jedna slika od strane Fukara....

Posted Image
Gonimo svuđe...
0