ULTRAS-ZRINJSKI: Nova navijacka SKUPINA u BIH!!! - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nova navijacka SKUPINA u BIH!!!

#1 User is offline   bad::boy 

• Novak
  • Pip
  • Group: Članovi

Posted 04 September 2006 - 03:11 PM

Gusari-kakanj :lol: :lol:

ovo se mora vidjeti inace nebi vjerovali i morate im pogledati forum

PIRATES OF THE KAKANJ BOYS
Ćiniće jezgro naše tribine, moraš biti punoljetanj i ako znadneš se tući odmah mi se javi
Kao što rekoh pošto ti je ovo jezgro tribine moradnemo imati taj ekstremni hool naboj. Moramo imadnemo sposobnih ljudi, ali o kakvim je ljudima rijeć prićaćemo Upamti jedno ne smiješ na internetu prićati to što ti rečem u oći
samo tebe volim ja i više nikoga ...
0

#2 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip

Posted 04 September 2006 - 08:42 PM

a vidi im članova ili ih ima više od nas ili su prepisali iz imenika osnovnih i srednjih škola u cijeloj županiji
ZRINJSKI4EVER
0

#3 User is offline   eagles 

• Simpatizer
  • PipPip

Posted 04 September 2006 - 08:47 PM

bola gdje ovo nađe!!umro od smjeha čitajući im po forumu!!jesu golemi

"poslo sam ti prajvat mesađ "hehehehe
............

imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije
0

#4 User is offline   bad::boy 

• Novak
  • Pip

Posted 04 September 2006 - 09:00 PM

a jesu bogovi prije utakmice dobili papire s pjesmama i vjezbali navijanje ni ja nisam mogao vjerovati kad sam citao mislio da se zajebaju kad ni pravo ozbiljni

ovaj post mi je najbolji:

Ma ocam kad se skupimo, ali ima da bude taka ekipa da se ćuje za nas svugdje... Svijum Kakanj ima jakih i žestokih momaka i potencijala samo ih treba uputiti u taj fazon mjesto šta sjede po kafanama i troše tu energiju ocam treba ih samo animirati, ali da udžu u taj fazon što prije musafam..znam ja to... a da vidiš kad malo promjeniš život i sve to gostovanja zastave dimovi, ma ima da se pić.ke lože na nas ko ma ocam... malo treninga teretane... Moremo u Zenici trenirati, da vidiš teretane beton musafam... skupljati pare samo za markiranu hool odječu.. kape majce.. idemo do Zenice kupovati odječu za prvu ekipu buraz.. samo markiranu.. ćim skupimo dovoljno ljudi za jezgro.. malo marketinga ovo ono ocam sviju mi ćuće se za nas
samo tebe volim ja i više nikoga ...
0

#5 User is offline   West Mostar Crew 

• PipPip
  • Group: Admin

Posted 04 September 2006 - 11:54 PM

neka boni dok ljudi skontaju fazon :lol:

pitanje:
Turbo Kezvalac je napisao:
ja bih volio da uniđem u tu prvu ekipu jer imam markirate odjece sto mi je tetka poslala iz svedska,a jak sam ko bik i volim se tuc
pa odgovor:
Ne moraš dvaputa reč, Raćunam nate , Taki mi trebaju jaki u tuči, a da iha ima i u koreografiji
:lol: :lol:

ali ova je bez sumnje najlegendarnija:
Joj menise svidza pravo ovaj transparent zato sto me ovaj grb posjeca na ston ajland ... ali jamislim da nije dugacak puno .. trebamo ko i nasa braca robijasi radit samo velike ove transeve , a za markiranu odjecu ovu ja sam sebi napravio sam onaj kacket braberi (odnosno nena mi je sasila sa singericom , ali je ideja moja) lahko je samo trebate uradit sljedece : uzmete neki obicni kacket i kupite kod kineza kisober karirani (kupujte kada nebude kisa posto je jeftinije 2 KM , kada je kisa picke dignu cjenu na 5 KM ) i onda samo rascarupate kisober i date neni da vam to presvuce i braberi ko iz londona pravi .. i samo da prijupitam morel se naci mjesta u kakvoj podgrupi za mene iskljucivo za fajteva !!! NAJJACISMO NENINOG MI ZIVOTA !!!
O RUDAR MI VOLIMO I ZA NJEGA ZIVIMO BREZ NJEGA NEBI BILI SRETNI JER ONJE PONOS GRADA MOG !! (moremo ovo pjevat jes da je malo slicno ko kod onijeh bed blu bojsa al lako je zapamtit i melodija je kul )

:rolleyes: :lol: :ph34r:

ili ova:
gdje se vrse prijave za tu hool prvu ekipu :lol: :lol: :ph34r:

Ili omina pjesma:
Mi smo iz Kaknja, iz grada ruda, volimo Kakanj, imamo muda,
Mi smo iz Kaknja, iz najljepšeg grada, iz svi navijamo, ko jedan sada.

pa odgovor na ovo:
OVA MORE KOMOTNO NA MELODIJU OD "SEKE ALEKSIC - IMA DA GORI" ! :lol: :lol:
pa hoce da mu objasni onaj koji je "skonto fazon":
Tebi sinak treba debela edukacija Mi prestavljamo urbani pokret u BiH.. a Seka Aleksička je urbana koliko moja rahmetli nana ocam Moraš doči sebi i razmisliti prije no napišeš nešta!

SAMO ULTRA... FULL HOOL

ma imam ja jos toga nego neda mi se stavljat :)
Zrinjski
0

#6 User is offline   vatikan 

• Plemić
  • PipPip

Posted 05 September 2006 - 10:49 AM

Ovo je nemoguce. :)
Crna lista: Almir Alijagić, Midhad Arnautović, Emir Alečković, Mika Damjanović, Iljo Dominiković, Žepče, Orašje...

WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#7 User is offline   Visocanin 

• Simpatizer
  • PipPip

Posted 05 September 2006 - 12:16 PM

He he he... Gusari...
E moji dragi Kakanjci, dobri ste nema sta... he he he...
Cudo ne pisu kako su se marisali sa RA pretprosle sezone, he he he.
Necu nikog da velicam, ali RA ih napicila, svi su se po gradu razbjezali bili, he he he...

Ma dobro, i ja sam pretjero, to je bilo davno, sada su oni Hool i imaju markiranu odjecu, sada to nebi moglo proci.
Prava je steta sto svi klubovi iz Lige FBiH ne idu direkt u Ligu Sampiona, ovako nikad evropljani vidjeti nece ko i sta su Gusari - kakanj. :D
Jedni od najjacih Ultrasa u Evropi ( Dynamo Dresden i slicni ) bi se razbjezali kad bi Gusare vidili. :o
Zemljo tisucljetna...
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
0

#8 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 05 September 2006 - 02:20 PM

a da vas nisu sve naložili kakanjci :lol:
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#9 User is offline   Zombie 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 05 September 2006 - 04:11 PM

Posted Image

Prva ekipa
:lol: :lol: :lol:
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
0

#10 User is offline   HŠKZ 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 05 September 2006 - 04:18 PM

View Postbad::boy, on 04.09.2006 - 21:00, said:

a jesu bogovi prije utakmice dobili papire s pjesmama i vjezbali navijanje ni ja nisam mogao vjerovati kad sam citao mislio da se zajebaju kad ni pravo ozbiljni

ovaj post mi je najbolji:

Ma ocam kad se skupimo, ali ima da bude taka ekipa da se ćuje za nas svugdje... Svijum Kakanj ima jakih i žestokih momaka i potencijala samo ih treba uputiti u taj fazon mjesto šta sjede po kafanama i troše tu energiju ocam treba ih samo animirati, ali da udžu u taj fazon što prije musafam..znam ja to... a da vidiš kad malo promjeniš život i sve to gostovanja zastave dimovi, ma ima da se pić.ke lože na nas ko ma ocam... malo treninga teretane... Moremo u Zenici trenirati, da vidiš teretane beton musafam... skupljati pare samo za markiranu hool odječu.. kape majce.. idemo do Zenice kupovati odječu za prvu ekipu buraz.. samo markiranu.. ćim skupimo dovoljno ljudi za jezgro.. malo marketinga ovo ono ocam sviju mi ćuće se za nas

:lol: :lol: :lol:
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users